At være opmærksom på

Nita´s Hundemassage

Den glade hund

        Andebøllevej 169, 5492 Vissenbjerg Telefon 2148 5381

Forside

At være opmærksom på:Før massagen:


Din hund skal være vaccineret

Der kommer mange hunde i klinikken, derfor er det vigtigt at din hund er vaccineret mod de gængse sygdomme.


Skal din hund til prøve/konkurrence i den nærmeste fremtid?

Din hund har brug for 24-48 timers ro efter en massage/KST, så musklerne får tid til at restituere. Vær opmærksom på dette når du bestiller tid!


Hunden skal ikke spise kort før behandling


Sørg for at hundens pels er tør, redt og fri for evt. blade, frø, burrer og lign. 

Hvis din hund har filtret pels, eller fremmedlegemer i pelsen, kan massagen være meget ubehagelig, da det kan hive/nive i hud og pels.


I tilfælde af regn bedes du sørge for at den er så tør som overhoved muligt, da det kan være ubehagligt for hunden at blive masseret i våd pels.


Hunden skal luftes umiddelbart før behandling


Hvis behandling foregår hjemme hos dig 

Det er vigtigt at der er ro under behandling, da din hund så bedre slapper af. Forstyrrende elementer kan f.eks være høj musik, andre husdyr, legende børn etc.Efter massagen:


Lige efter massagen/kst har mange hunde brug for frisk vand og en luftetur

Behandlingen sætter gang i en udrensningsproces, hvor kroppen har brug for at komme af med affaldsstoffer, og derfor også have fyldt vand på.


Denne udrensningsproces kan også gøre at din hund efter behandling får en lidt fedtet pels, og evt. også lidt skæl. Dette er helt normalt, efter hånd som udrensningen fortsætter, vil pelsen blive pæn igen.


Din hund kan virke meget træt efter behandling

også dagen efter. Dette er helt normalt, lad derfor din hund få ro og mulighed for at hvile så meget som den har behov for.


Dagen efter behandling kan du også opleve at din hund bevæger sig lidt anderledes end ellers. Dette er normalt, og fortager sig i løbet af 24 - 48 timer. Grunden er, at massagen/Kraio Sakral Terapien har løsnet spændte muskler op, som skal have tid til at "falde på plads" igen.

Copyright © All Rights Reserved